Till företag


Välkomna till Vellingeblommans konferens och event!

Vi erbjuder fullt utrustade konferenslokaler och mötesrum i lantlig stil. Rummen möblerar vi upp efter era behov och önskemål. Vår duktiga personal i köket levererar alltid på hög nivå och lagar mat på färska råvaror.
Vill ni stanna till kvällen kan ni boka middag eller varför inte aktiv matlagning i restaurangen, ett bra sätt att stärka samarbetet bland er kollegor på ett roligt och stimulerande sätt.

Priser

Halvdagkonferens 295:-/person

Heldagskonferens 375:-/person

Affärslunch            525:-/person


Styrelsesittning till max 20 pers.
Skolsittning till max 25 pers.
Öar till max 30 pers.
Biosittning till max 50 pers.

Fika & lunch

I konferenspaketet för en heldag ingår det förmiddagsfika med bland annat hembakade bröd, smoothie och granola.
Efter lunch serveras kakor från vårt egna bageri och en uppiggande shot på ingefära och lime. För en halvdag ingår det förmiddagsfika & lunch.

Tapas
Fika
Kvällsdukning
Vår köksmästare, Oscar

Teknikutrustning

Tv skärm och Wifi.

Parkering & Transport

Det finns kostnadsfria parkeringsplatser i området, busshållplats finns i närheten av vår verksamhet och vi har även ett avtal med Taxi Vellinge.

Villkor

Betalningsvillkor 30 dagar. Avbokning sker skriftligt senast en vecka före ankomst. Om avbokning sker senare ska beställaren ersätta leverantören med hela värdet på beställningen. Övriga avbokningsregler enligt Visitas allmänna villkor.

Alla priser är från 2020 och angivna exklusive 25% moms.

Kontakt

Maria Bäcklund
maria.backlund@vellingeblomman.se
Telefon: 0738-429650

Företagsgåvor


Företagsgåvor till alla!

Hos oss på Vellingeblomman hittar du alltid något som passar för dig och ditt företag, kanske vill du fira något speciellt och tacka kunder eller din personal. Vi har valt produkter från vår matbod som är närproducerat, ekologiskt och även egenproducerade produkter som vår duktiga personal i köket skapat.

Vi har ett brett utbud på heminredning där vi lägger stort fokus på artiklar med hög kvalité med allt från kuddar, stekpannor och lyxiga tvålar. Vi hjälper dig att kombinera den bästa gåvan och skräddarsyr enligt dina önskemål och behov.


Vid intresse:

Kontakta Maria Bäcklund
maria.backlund@vellingeblomman.se
Telefon: 0738-429650
Förslag i prisklass 300-350kr
Förslag i prisklass 500kr.
Förslag i prisklass 1000kr