Här kan du läsa allt om våra fantastiska och unika utställningar som pågår året runt.

GRATIS INTRÄDE!

Tomtebyn


Stängd


Årets höjdpunkt på Vellingeblomman!

Vår Tomteby är den perfekta utflykten för hela familjen!
Kom och få julkänslor ut till fingertopparna. I Nordens största julutställning kan ni njuta av en underbar julstämning i en helt sagolik miljö. Följ vår 1km långa tomtebystig genom jullandskap, 1000-tals juldekorationer, belysning och rörliga tomtar. Givetvis har vi även besök av kaniner och åsnor. Varmt välkomna!

Påskbyn


Stängd


Färgrik utställning för hela familjen!

Vårens gladaste utställning med roliga påskarrangemang, mysiga stämning och självklart har vi söta kaniner och lamm.
Kom och träffa våra lekfulla blåkullianer som tillsammans med påskkärringarna byggt en sagolik värld på Vellingeblomman! De teleporterar ägg, har en uppfinningsrik godisfabrik och självklart har påskkärringarna lagt kvasten på hyllan och tagit raketen till Blåkulla!

Film från förra årets Påskby!

Fantasy Garden


Öppen!


Allt för att inspirera!

Vår Fantasy Garden är en unik sommarträdgård som du inte vill missa! Möt våra gigantiska dinosaurier, fika under Skånes högsta spaljé byggd som eiffeltornet, se våra supersöta kaniner Tizzla & Tazzla och prova på vår hinderbana!

Halloween


Stängd


Höstens läskigaste spöktunnel

På vår stora Halloweenutställning gör vi allt vad vi kan för att skrämma alla barn och vuxna. Vi lovar många kalla kårar och massor av skrik! Så barn, tänk på att hålla mamma och pappa hårt i handen när ni passerar gränsen till det mörka landet...

Vi har även allting du behöver till den perfekta och häftigaste Halloweenfesten!

Pumpautställning


Stängd!


Höstsmyckad utställning med pumpafigurer!

Föreställ er ett landskap fyllt till bredden av färgglada pumpafigurer, höstglada växter och mycket mer i vår nyöppnade pumpautställning! Vi har förvandlat vi Fantasy Garden till något unikt. Perfekt utflyktsmål nu i höst!